Εξέταση Διπλωματικών Εργασιών, Ιούλιος 2019

Η εξετάσεις των Διπλωματικών Εργασιών των τελειόφοιτων σπουδαστών και σπουδαστριών του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Εξεταστικής για την εξεταστική περίοδο Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 12 Ιουλιου 2019 στο Αμφιθέατρο Σιδηροδρομικής.

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές και σπουδάστριες που υποστήριξαν επιτυχώς τις Διπλωματικές τους Εργασίες είναι οι εξής:

 Δίπλα Τριάδα, Αξιολόγηση αλγορίθμων πρόβλεψης εντατικής κατάστασης των οδοστρωμάτων,  (επιβλ. Α. Λοΐζος).
 Κάκαρη Στεφανία, Διερεύνηση της παραβατικότητας των κομίστρων στα αστικά λεωφορεία του νομού Αττικής, (επιβλ. Κ. Κεπαπτσόγλου).
 Κότσιαλος Βασίλης, Διερεύνηση της συνέργειας των περιηγητικών υπηρεσιών με υδροπλάνα και του τομέα της κρουαζιέρας στην Ελλάδα,  (επιβλ. A. Μπαλλής).
 Κουμουτσίδη Αννίτσα, Επίδραση των εταιριών χαμηλού κόστους στην αποδοτικότητα των αεροδρομίων,  (επιβλ. Α. Λοΐζος).
 Λαλά Παναγιώτα, Χρήση σύγχρονων λογισμικών τρισδιάστατης απεικόνισης και φωτορεαλισμού στις μελέτες οδικών έργων, (επιβλ. Σ. Μαυρομάτης).
 Νούσκαλη Φωτεινή – Νεφέλη, Διερεύνηση της διάρκειας αναζήτησης στάθμευσης σε αστικά δίκτυα με μοντέλα επιβίωσης, (επιβλ. Ε. Βλαχογιάννη).
 Πετρουλάκης Ζαχαρίας, Μοντελοποίηση και διερεύνηση του συστήματος των ακτοπλοϊκών συνδέσεων στο Αιγαίο,  (επιβλ. A. Μπαλλής).
 Ροπακά Μαρία – Ήλια, Διερεύνηση της συμπεριφοράς κυκλοφορίας και ασφάλειας των πεζών που στέλνουν μηνύματα ή περιηγούνται στο διαδίκτυο, (επιβλ. Γ. Γιαννής).
 Τσατταλιός Κωνσταντίνος, Πρόταση νέων υπηρεσιών ταξί και διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν την αποδοχή τους από το επιβατικό κοινό, (επιβλ. Κ. Κεπαπτσόγλου).
 Χαραλαμπίδη Μαρία, Οικονομικοί, κοινωνικοί και συγκοινωνιακοί δείκτες επιρροής των σοβαρά τραυματιών στα οδικά ατυχήματα στα κράτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (επιβλ. Γ. Γιαννής).

Πρόγραμμα εξετάσεων