Η Δρ. Λίλη Ελευθεριάδου βραβεύθηκε με το Harland Bartholomew Award από τον Συμπρόεδρο του ASCE – T&DI 2019 Διεθνούς Συνεδρίου Καθηγητή Ανδρέα Λοΐζο, Ιούλιος 2019

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου International Conference on Airfield & Highway Pavements 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 21-24 Ιουλίου 2019 στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ), η American Society of Civil Engineers (ASCE) και το Transportation & Development Institute (T&DI), απένειμαν το βραβείο Harland Bartholomew Award στη Δρ. Λίλη Ελευθεριάδου, Ph.D., M.ASCE. Την απονομή του βραβείου έκανε ο Συμπρόεδρος του Συνεδρίου Ανδρέας Λοΐζος, Καθηγητής ΕΜΠ υπό την παρουσία του Muhammad Amer, M. ASCE – Διευθυντής, T&DI.

Η Δρ. Λίλη Ελευθεριάδου είναι Διευθύντρια του University of Florida Transportation Institute, του ομώνυμου Πανεπιστημίου. Η Δρ. Ελευθεριάδου συμμετέχει ενεργά στην προαγωγή έρευνας στον τομέα των μεταφορών παρέχοντας πολυάριθμες δημοσιεύσεις όπως επίσης και στον τομέα της εκπαίδευσης στο αντίστοιχο ερευνητικό πεδίο. Θεωρείται μία από τους βασικούς ερευνητές παγκοσμίως στο πεδίο των μεταφορικών συστημάτων, την θεωρία ανάλυσης κυκλοφορίας και σε θέματα προσομοίωσης. Το έργο της έχει συμπεριληφθεί σε ένα από τα σημαντικότερα εγχειρίδια στο τομέα ειδίκευσής της, το Highway Capacity Manual (HCM) το οποίο χρησιμοποιείται εκτενώς τόσο στις ΗΠΑ όσο και διεθνώς.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!