Διαδικτυακή Ημερίδα του Blue Lab – 9 Φεβρουαρίου 2021

Στις 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη από τον Υπεύθυνο του BlueLab προς μέλη του Τομέα μας. Το BlueLab (https://www.bluelab.gr/about) αποτελεί ένα κέντρο προώθησης και υποστήριξης της επιχειρηματικής καινοτομίας. ​

Το BlueLab προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην χρήση του εξοπλισμού του (3D εκτυπωτές, εργαλεία ανάπτυξης μικροηλεκτρονικών συστημάτων κλπ),  να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να υποστηριχτούν συνολικά για την υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών (όλες αυτες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν). Είναι μία  πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά και έχει σκοπό να αποτελέσει εφαλτήριο για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχημάτων, ιδεών και προϊόντων με χρήση προηγμένης τεχνολογίας, πάντα με γνώμονα τη Γαλάζια Οικονομία.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται, ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική ενημερωτική Ημερίδα που διοργανώνεται την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 (10:00 – 15:00) και ιδιαίτερα το δεύτερο μέρος (μετά τις 12:00) όπου παρουσιάζονται οι δυνατότητες του εργαστηρίου BlueLab. Η συμμετοχή είναι δωρεάν με εγγραφή στο bluelab.gr b.

Για περισσότερες πληροφορίες:  Καθηγητής Α. Μπαλλής (210.772.1235)

Πρόγραμμα pdf