Εξέταση Διπλωματικών Εργασιών, Οκτώβριος 2019

Οι εξετάσεις των Διπλωματικών Εργασιών των τελειόφοιτων σπουδαστών και σπουδαστριών του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Εξεταστικής για την εξεταστική περίοδο Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο Σιδηροδρομικής και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα 109.

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές και σπουδάστριες που υποστήριξαν επιτυχώς τις Διπλωματικές τους Εργασίες είναι οι εξής:

 Γκόλας Παναγιώτης, Διερεύνηση της χρήσης κοινόχρηστων ηλεκτροκίνητων πατινιών στην Αθήνα,  (επιβλ. Κ. Κεπαπτσόγλου).
 Γραβάνη Πολυξένη, Ανάλυση επιρροής συναισθήματος στις μετακινήσεις σε αστικά δίκτυα, (επιβλ. Ε. Βλαχογιάννη).
 Ελεύθερος Αλέξανδρος, Διερεύνηση ορατότητας αεροδρομίων, (επιβλ. Α. Λοΐζος).
 Θανάσκο Αρετή, Κλιματική αλλαγή και οδική ασφάλεια, (επιβλ. Γ. Γιαννής).
 Θεοδωράκος Επαμεινώνδας, Αποτίμηση κόστους – ωφελειών της επιρροής των συνδεδεμένων και αυτόματων μεταφορικών συστημάτων, (επιβλ. Γ. Γιαννής).
 Κυριαζόπουλος Βασίλης, Αλγόριθμοι ενισχυτικής μάθησης για τη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς, (επιβλ. Ε. Βλαχογιάννη).
 Ξηρογιάννη Ελένη, Διερεύνηση της συμπεριφοράς των επιβατών και η επίδρασή της στον σχεδιασμό του αεροσταθμού,  (επιβλ. Α. Λοΐζος).
 Οικονομίδης Ευάγγελος, Συγκριτική αξιολόγηση λιμένων Β. Ελλάδος ως προς τη δυνατότητα συνδυασμένης σιδηροδρομικής μεταφοράς φορτίων στη Βουλγαρία, (επιβλ. A. Μπαλλής).
 Οικονόμου Μαρία, Η επιρροή στην κυκλοφορία και στην ασφάλεια της χρήσης του διαδικτύου κατά την οδήγηση στην πόλη με τη χρήση προσομοιωτή οδήγησης, (επιβλ. Γ. Γιαννής).
 Σάλεμ Νεκταρία, Διερεύνηση αντιλήψεων των οδηγών της Μεσσηνίας απέναντι στην οδική ασφάλεια, (επιβλ. Γ. Γιαννής).
 Σιλιόγκα Βάγια, Ανάπτυξη μεθοδολογίας εκτίμησης αποδοτικότητας ως προς την ασφαλή και οικολογική οδήγηση, (επιβλ. Ε. Βλαχογιάννη).
 Στρογγύλης Λουκάς, Μεθοδολογία αξιολόγησης του βαθμού επικινδυνότητας υπεραστικών οδών δύο λωρίδων κυκλοφορίας με βάση στοιχεία του παρόδιου χώρου, (επιβλ. Σ. Μαυρομάτης).
 Τορολόπουλος Αλέξανδρος, Επιλογή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος αεροδρομίων με τη θεωρία παιγνίων,  (επιβλ. Α. Λοΐζος).
 Τύπα Δήμητρα, Ανάλυση της απόσπασης προσοχής των πεζών που συνομιλούν στο κινητό τηλέφωνο, (επιβλ. Γ. Γιαννής).

 

Πρόγραμμα εξετάσεων