Ανδρονίκη Δημητριάδου
Υποψήφια Διδάκτορας
Εργαστήριο Σιδηροδρομικής και Μεταφορών

γρ: 89, 1ος όροφος, Κτίριο Αντοχής Υλικών, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
τηλ: (+30) 210.772.1723

email: adimitriadou@mail.ntua.gr

icon.linkedin

Η Δημητριάδου Ανδρονίκη είναι Υποψήφια Διδάκτορας και Ερευνήτρια στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Από το τέλος του 2022 είναι κάτοχος Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού από το ΕΜΠ με ειδίκευση στην κατεύθυνση του Συγκοινωνιολόγου Μηχανικού. Κατά την εκπόνηση της Διπλωματικής της εργασίας, ασχολήθηκε με τη Διερεύνηση της Αναγκαιότητας Χωροθέτησης Δεξιόστροφης Παρακαμπτήριας Λωρίδας Ελεύθερης Ροής σε «Τυπικούς» Κυκλικούς Κόμβους.

Μετά την απόκτηση του Διπλώματός της, ασχολήθηκε στον κλάδο της οδοποιίας σε Μελετητική Συγκοινωνιακή Εταιρεία στην Αθήνα ως Συγκοινωνιολόγος Πολιτικός Μηχανικός και μετέπειτα για σύντομο χρονικό διάστημα ενεπλάκη με τον Κατασκευαστικό Τομέα μέσω Κατασκευαστικής Εταιρείας στην Αθήνα.

Από τον Απρίλιο του 2024 εκπονεί τη Διδακτορική της Διατριβή με τίτλο «Σχεδιασμός Ανθεκτικών Αστικών Συστημάτων Συγκοινωνιών με Ηλεκτρικά Λεωφορεία» υπό την επίβλεψη  του Επίκουρου Καθηγητή κ. Δρ. Κωνσταντίνου Γκιοτσαλίτη.