Βράβευση Καλύτερων Εργασιών Βραβείου Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ «Δημήτριος Τσαμπούλας» για τα έτη 2020 & 2021

Οι ομάδες των φοιτητών της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ που διαγωνίστηκαν έλαβαν:

Το 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό του 2021 με θέμα: «Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές (City Logistics), Ελληνική Πραγματικότητα – Προτάσεις υλοποίησης » (Φλώρα Κωστοπούλου και Στυλιανή Ρούσσου).

Το 2ο Βραβείο στον Διαγωνισμό του 2020 με θέμα: «Ψηφιοποίηση των Εθνικών και Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών της χώρας και ο ρόλος φορέων σαν τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ και την ΟΦΑΕ – Οφέλη, Προκλήσεις, Προτάσεις» (Καρεκλάς Αλέξιος, Ευθυμίου Αλέξανδρος και Μούγιος Γεώργιος).

Η Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2021, στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα του  Metropolitan Expo, πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια του Πανελληνίου Συνεδρίου για τις Αστικές  Εμπορευματικές Μεταφορές, η Τελετή Βράβευσης των τριών καλύτερων εργασιών των διαγωνισμών των ετών 2020 (που είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας) και 2021.

Το ετήσιο Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ «Δημήτριος Τσαμπούλας» θεσμοθετήθηκε το 2016 από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών εις μνήμη του εκλιπόντος Καθηγητή του ΕΜΠ και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ, Δημήτριου Τσαμπούλα, για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις Ελληνικές μεταφορές. O διαγωνισμός γίνεται σε Πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών και νέων αποφοίτων Ελληνικών Πανεπιστημίων.